De geboorte van Vrouwenkracht.nu

Toen in 2019 mijn website ‘Natuurlijk organiseren’ om onverklaarbare reden uit de lucht ging, was het me duidelijk dat het tijd werd om naar buiten te komen onder een nieuwe naam. Mijn focus in leven en werk was langzaam maar zeker gewijzigd. Tussen 2008, de start van Natuurlijk organiseren, en nu zit een hele ontwikkeling. De naam om mee naar buiten te komen had ik al in 2014 vastgelegd. Maar wat een proces was het om met die naam een website te maken en mee naar buiten te komen.  

Vol enthousiasme zat ik eind juni 2020 met Vera (van Atelier Veer) in m’n tuin. Ik had haar gevraagd me te helpen met het maken van de site. Ik had vertrouwen in haar creatiekracht en vindingrijkheid. En in haar motivatie om het te doen. En bleek dat ook echt nodig te hebben. 

In m’n enthousiasme dacht ik in september klaar te zijn. Iets wat ik als geboren Ram wel vaker doe…in mn enthousiasme te snel willen. Het leven heeft me intussen geleerd dat alles een eigen tijd heeft. Dat het enthousiasme, mijn lucht en vuur, belangrijke krachten zijn. Maar dat meebewegen met dat wat zich aandient een nog groter goed is. Die tests kreeg ik via allerlei levensgebeurtenissen die om stilstaan vroegen. Daarnaast had ik me verkeken op het innerlijk proces dat bij het schrijven kwam kijken. Welke tekst, welke woorden drukken uit wat ik naar buiten wil brengen? En dan: welke beelden, foto’s horen daarbij?
Toen bleek er ook nog innerlijk opschoonwerk gevraagd te worden bij het naar buiten komen onder deze naam. Mijn oude overtuigingen, door de eeuwen heen opgedaan en die nog steeds in het collectief aanwezig zijn, ook in mij dus,  kwamen aan het licht. “Wie denk je wel dat je bent om onder deze naam naar buiten te komen?”  “Hoezo Vrouwenkracht? En dan ook nog .NU!”  “Je bent  64…Waarom?” 
‘k Heb alles aangekeken, alles doorvoeld en erkend.

En hier ben ik dan. Juist NU! 
Ik ben blij met deze stap. Blij met m’n website. Blij met de ondersteuning van Vera. Haar zachte kracht en steeds liefdevolle vragen hebben gemaakt dat het klaar is. Voor nu. Want de website zal, net als ik steeds weer, in beweging zijn en blijven.